Levemirs oddities

Diabetes og dets behandling

Side 1 af 2 1, 2

Levemirs oddities

De mennesker, der er på Levemerere - ingen forsøgte at holde det i hovedtiden i køleskabet, men at få det om 20-25 minutter. før injektionen til opvarmning?
Generelt er det mig, at i en sådan brugstilstand har jeg misforståelser med sin handling - det føles som om det svækkes på en måde, om morgenen sukker er højt, og baggrunden er ikke særlig mærket i løbet af dagen
Så snart jeg holder håndtaget på plads. temperaturen er konstant alt ok. Sukker forudsigelig, morgen-inden for normale grænser.
Men på værelset den temperatur han engang døde.

Dette er måske også min individuelle reaktion, som også er særlig hyppig, når en "kold" levemira er prikket, en rød plet vises på injektionsstedet, som forsvinder efter en dag et eller andet sted
Er det en allergi eller noget?

Og når jeg smutter en "varm" Lehemir, og især jeg ofte bytter en nål, forekommer pletterne kun nogle gange

I artiklen, som Kelena udgav, er der skrevet, at: "Efter injektionen danner insulin detemir et væske depot i det subkutane fedt."
Kan disse sæler være et væske depot.

Tabletka, jeg er bange for, at alle de listede versioner er bare tilfældige sammenfald. Jeg bemærkede ikke noget som dette med Lantus eller med Levemir. Vær opmærksom på, at du for nylig har en relativt høj SC, kan alle problemerne i denne: forringelse, ustabilitet af kompensation?

Jeg har det samme, da kompensationen bliver værre, er der mange mulige mistanker om insulinforkølelse, forkert dosering med en pen osv., Men med mere detaljeret "debriefing" og især efter behandling og / eller stramning af dosen, dosisjustering, stiger alt deres steder.

Voldi, det var før forværringen af ​​Det Forenede Kongerige.
Og det begyndte et sted i juni, da jeg begyndte at få det ud af køleskabet. Før det var alt fint

Forringelse af kompensationen er et særskilt problem. Selvfølgelig virker selv "varmt" insulin ikke som det gjorde før!

Så det virker som om alt insulin er skrevet.
Injektionen selv er alligevel gjort, når insulin er allerede varmt.
Generelt er det klart, vi skal søge årsagen i os selv

Jeg er stadig lidt anstrengt af disse rødme, sandsynligvis en allergi trods alt
Bare vil ikke gå tilbage til protafan godt, sååå.

Jeg havde også et spørgsmål:

Nu forsøger jeg at forstå, hvad der sker, enten konsekvenserne af gip (selv om det har været tre uger, hvad kunne konsekvenserne være) eller bare Levemir stoppede nærmer mig og jeg er nødt til at gå tilbage til protafan.

Generelt ønsker sukker ikke at være under 12-13, og hvornår
Udeladt, indtryk af, at du passerer en elektrisk strøm. Morgen toshchaki enorm.
Jeg besluttede at fjerne Levemir om eftermiddagen; Sukkeren faldt straks under 10, sundhedstilstanden på 5,5 mmol / l er fremragende, det eneste er, at IC'et er ustabilt, da der mangler baggrund og i det mindste muligheden ændrer det.

Den generelle sundhedstilstand er også blevet bedre.
Derudover præsenterer Levemir om natten klokken 22-30, i den sidste uge har jeg vågnet klokken to på grund af det, jeg rystede og vendte indvendigt ud. Sukker vokser. Pricking aktrapid-ingen mening. Det ryster endnu mere og SC vokser. Novorapid - sænker sukker.
Derudover forbliver de røde pletter fra Levemir pricks.

I to dage forlader jeg til en døve plads, hvor der ikke forventes mulighed for at købe insulin. Derfor vil jeg gå til endressen for at skrive ned protafan, og meget sandsynligt bliver jeg nødt til at vende tilbage til den.
Generelt udvikler jeg ikke et langt forhold til godt insulin

Anmeldelser af lægemidlet Levemir® flexpen®

Indikationer for brug

Diabetes hos voksne, unge og børn over 1 år.

Diskussion af lægemidlet Levemir® flexpen® i momsregistret

Tak! Jeg forstod ikke lige hvad kort eller langt insulin betyder. Indikatorer: fastende 5,4-5,6; Efter at have spist 6,6-7,2 (med kost) Vi udnævnte Levemir flexpen (meget komfortabel i prikhåndtaget) om morgenen 6 enheder / aften 7 enheder.

Jeg er i det 29. barsels hospital, jeg er registreret, jeg går hver 2-3 uger, første ultralyd, derefter til endokrinologen. Jeg fik også en levemir, en recept, men han var ikke der endnu, de ringede fra et apotek og bad om pentfil eller flekspen. Jeg sagde flexpen, lægen kom ikke igennem

Flekspen Levemir. Min kost hjalp slet ikke, så jeg måtte stikke. Alle dem, der blev fortalt, blev skræmt over, at insulin er et ekstremt mål, og at hvis du begynder at stikke ham, så vil det sandsynligvis forblive for livet. Op til det faktum at laboratorietekniker på hospitalet så alene sagde, hvem der kom til at tage blod. Men dette refererer til almindelig diabetes, ikke svangerskab. Med almindelig diabetes virker det virkelig bedre med piller og andre ting, og insulin er et ekstremt mål. Og under graviditeten er der ingen piller.

Levemir

Insulin Levemir (detemir): find ud af alt hvad du behøver. Nedenfor finder du detaljerede instruktioner for brug skrevet på et tilgængeligt sprog. Find ud af:

Levemir er forlænget (basalt) insulin, som produceres af det velkendte og respekterede internationale firma Novo Nordisk. Dette lægemiddel er blevet brugt siden midten af ​​2000'erne. Han formåede at vinde popularitet blandt diabetikere, selv om insulin Lantus har en højere markedsandel. Læs ægte anmeldelser af patienter med type 2 og type 1 diabetes, samt funktioner til brug hos børn.

Lær også om effektive behandlinger, der giver dig mulighed for at holde blodsukkeret 3,9-5,5 mmol / l konsekvent 24 timer i døgnet som hos raske mennesker. Systemet til Dr. Bernstein, der har levet med diabetes i over 70 år, tillader voksne og børn med diabetes at beskytte sig mod forfærdelige komplikationer.

Lang insulin Levemir: detaljeret artikel

Der lægges særlig vægt på kontrollen af ​​svangerskabsdiabetes. Levemir er det valgte stof til gravide kvinder, der har højt blodsukker. Alvorlige studier har vist sig at være sikker og effektiv for gravide, såvel som for børn fra 2 år.

Husk, at forkælet insulin forbliver så gennemsigtigt som frisk. Kvaliteten af ​​lægemidlet kan ikke bestemmes ud fra dets udseende. Derfor køb ikke Levemir fra hænderne, ifølge private meddelelser. Få det i store velrenommerede apoteker, hvis medarbejdere kender reglerne for opbevaring og ikke er dovne for at følge dem.

Instruktioner til brug

Når du foretager injektioner til præpretation af Levemir, skal du som enhver anden form for insulin følge en diæt.

Mange diabetikere, der behandles med insulin, mener at angrebene af hypoglykæmi ikke kan undgås. Faktisk er det ikke. Du kan holde et stabilt normalt sukker selv med svær autoimmun sygdom. Og endnu mere med relativt mild type 2 diabetes. Der er ingen grund til at kunstigt overvurdere dit blodsukkerniveau for at sikre sig mod farlig hypoglykæmi. Se en video, hvor Dr. Bernstein diskuterer dette problem.

Følgende er yderligere detaljer.

Levemir er insulin af hvilken handling? Er det lang eller kort?

Levemir er et langtidsvirkende insulin. Hver administreret dosis sænker blodsukkeret inden for 18-24 timer. Imidlertid kræver diabetikere, der har lavt kulhydratindhold, meget lave doser, 2-8 gange lavere end standarden. Når sådanne doser anvendes, slutter lægemidlets virkning hurtigere inden for 10-16 timer. I modsætning til median insulin Protafan har Levemir ikke en udtalt maksimal virkning. Vær opmærksom på det nye lægemiddel Tresiba, som virker endnu længere, op til 42 timer og mere glat.

Levemir er ikke et kort insulin. Det er ikke egnet til situationer, hvor du hurtigt skal bringe det øgede sukker op. Det bør heller ikke prickles før man spiser for at absorbere den mad, som diabetikeren planlægger at spise. Til disse formål skal du bruge korte eller ultrashort medicin. Læs mere i artiklen "Typer af insulin og deres virkninger."

Se Dr. Bernsteins video. Find ud af hvorfor Levemir er bedre end Lantus. Forstå, hvor mange gange om dagen du skal prikke ham og på hvilket tidspunkt. Kontroller, om du holder dit insulin ordentligt, så det ikke forringes.

Hvordan vælger man en dosis?

Doseringen af ​​Levemir og alle andre typer af insulin skal vælges individuelt. For voksne diabetikere er der en standardanbefaling at starte med 10 U eller 0,1-0,2 U / kg. Men for patienter, der har lav carb-diæt, vil denne dosis være for høj. Overhold dit blodsukker i flere dage. Vælg den optimale dosis af insulin ved hjælp af de opnåede oplysninger. Læs artiklen "Beregning af lange insulindoser til injektioner om natten og om morgenen" for flere detaljer.

Hvor meget skal et lægemiddel gives til et 3-årigt barn?

Det afhænger af hvilken kost et diabetisk barn følger. Hvis det blev overført til en low-carb diæt, ville meget lave doser være påkrævet, som om homøopatiske. Det vil sandsynligvis være nødvendigt at administrere Levemir om morgenen og om aftenen i doser på højst 1 U. Du kan starte med 0,25 enheder. For at præcis prikke sådanne lave doser er det nødvendigt at fortynde fabriksopløsningen til injektion. Læs mere om dette her.

Under forkølelse, madforgiftning og andre infektionssygdomme, bør dosis insulin øges ca. 1,5 gange. Bemærk venligst, at Lantus, Tujeo og Tresiba ikke kan fortyndes. Derfor er der kun for Levemir og Protafan for unge børn fra lange insulintyper. Læs artiklen "Diabetes hos børn". Lær hvordan du forlænger bryllupsrejseperioden, for at etablere en god daglig overvågning af glukosemetabolismen.

Hvordan stikker Levemir? Hvor mange gange om dagen?

Levemir er ikke nok til at prikke 1 gang om dagen. Det skal administreres to gange om dagen - om morgenen og om natten. Og aftendosis er ofte ikke nok for hele natten. På grund af dette kan diabetikere have problemer med at fastgøre glukoseniveauer om morgenen. Læs artiklen "Sukker om morgenen på tom mave: hvordan man bringer den tilbage til normal". Undersøg også materialet "Indføring af insulin: hvor og hvordan man stikker korrekt".

Kan du sammenligne dette lægemiddel og Protafan?

Levemir er meget bedre end Protafan. Injektioner af insulin Protafan virker for længe, ​​især hvis doserne er lave. Dette lægemiddel indeholder animalsk protein Protamine, som ofte forårsager allergiske reaktioner. Det er bedre at nægte brug af insulin. Selvom dette lægemiddel gives gratis, skal andre typer af forlænget action insulin købes for penge. Gå til Levemir, Lantus eller Tresiba. Læs mere i artiklen "Typer af insulin og deres virkninger".

Hvilket er bedre: Levemir eller Humulin NPH?

Humulin NPH er insulin med mellemlang varighed, som det er Protafan. NPH er en neutral protamin Hagedorn, det samme protein, der ofte forårsager allergier. reaktion. Humulin NPH bør ikke anvendes af samme grunde som Protafan.

Levemere Penfill og Flekspen: Hvad er forskellen?

Flekspen er mærket sprøjtepenne, hvor Levemir insulinpatroner er indlejret. Penfill er lægemidlet Levemir, som sælges uden sprøjtepenne, så du kan bruge regelmæssige insulinsprøjter. Flexspins håndtag har et doseringstrin på 1 U. Dette kan være ubelejligt ved behandling af diabetes hos børn, der kræver lave doser. I sådanne tilfælde er det tilrådeligt at finde og bruge Penfill.

analoger

Lægemidlet Levemir har ingen billige analoger. Fordi dens formel er beskyttet af et patent, hvis gyldighed endnu ikke er afsluttet. Der findes flere lignende typer af langt insulin fra andre producenter. Disse er stoffer Lantus, Tujeo og Tresiba. Du kan læse detaljerede artikler om hver af dem. Men alle disse lægemidler er ikke billige. Mere overkommeligt insulin med gennemsnitlig virkningstid, for eksempel Protafan. Det har dog betydelige ulemper, som Dr. Bernstein og hjemmesiden endocrin-patient.com ikke anbefaler at bruge det.

Levemir eller Lantus: Hvilket insulin er bedre?

Et detaljeret svar på dette spørgsmål findes i artiklen om insulin Lantus. Hvis Levemir eller Lantus passer til dig, skal du fortsætte med at bruge det. Skift ikke et lægemiddel til et andet, medmindre det er absolut nødvendigt. Hvis du kun planlægger at begynde at prikke lang insulin, så prøv Levemir først. Nyt insulin Tresiba bedre end Levemere og Lantus, fordi det virker længere og mere glat. Men det koster næsten 3 gange dyrere.

Levemir under graviditet

Der blev foretaget omfattende kliniske undersøgelser, som bekræftede sikkerheden og effekten af ​​at ordinere Levemir under graviditeten. De konkurrerende typer af insulin Lantus, Tujeo og Tresiba kan ikke prale af så solidt bevis for deres sikkerhed. Det er ønskeligt, at en gravid kvinde, der har højt blodsukker, forstår, hvordan man beregner den passende dosis.

Insulin er ikke farlig for moderen eller fosteret på betingelse af korrekt valg af dosering. På den anden side kan gravid diabetes, hvis den ikke behandles, forårsage store problemer. Derfor er du velkommen til at ringe til Levemir, hvis din læge har beordret dig til at gøre dette. Prøv at undgå insulinbehandling efter en sund kost. For mere læs artiklene "Diabetes Graviditet" og "Gestationsdiabetes."

anmeldelser

Levemir er blevet brugt til at kontrollere type 2 og type 1 diabetes siden midten af ​​2000'erne. Selvom dette lægemiddel har færre fans end Lantus, har der i årenes løb opnået tilstrækkelig tilbagemelding. Langt de fleste af dem er positive. Patienterne bemærker, at insulin detemir sænker blodsukkeret godt. Imidlertid er risikoen for svær hypoglykæmi meget lav.

De fleste anmeldelser er skrevet af kvinder, der brugte Levemir under graviditeten til at kontrollere svangerskabsdiabetes. I grund og grund er disse patienter tilfredse med stoffet. Det er ikke vanedannende, efter indleveringen kan injektioner annulleres uden problemer. Det tager sigte på ikke at forveksle med doseringen, men med andre insulinpræparater er det samme.

Ifølge patienter er den største ulempe at patronen skal anvendes inden for 30 dage. Dette er for kort en periode. Normalt skal du smide store uudnyttede saldi, men pengene er betalt for dem. Men alle konkurrerende stoffer har det samme problem. Anmeldelser af diabetikere bekræfter, at Levemir overgår det gennemsnitlige insulin Protafan i alle vigtige parametre.

Hej alle Insulins Novorapid og Levemir. Fra erfaring, hvem har bedre sukker.

Hej alle sammen! Insuliner Novorapid og Levemir. Ifølge erfaringen, hvem har det bedste sukker og vægt, er det let at smide og holde, når et langt og kort opkald er 1: 1 om dagen, eller skifter du balancen over for nogle? Og hvis den anden mulighed, så ved hvor meget, i procent eller dele

Insuliner bør ikke vælges i forhold til hinanden, det skal være lige så meget som det har brug for eller så tæt som muligt på den ideelle dosering.

Levemir-holder sukker uden mad selv

Hvis du vælger en dosis i henhold til andre kriterier, kan du få fuldstændig kaos og forvirring, hvor ingen af ​​insulinet vil fungere som påtænkt, eller man vil fungere som den anden, som heller ikke lover noget godt med hensyn til forudsigelighed og mulighed for analyse.

  • waveform200003
  • 26. marts 2015
  • 15:09

jag7677, og hvordan man tjekker det? både insulin arbejde.

Jeg blev fortalt af en læge, at 20-30 om dagen skulle ske på Levemir, så ville hun tage 1-2 enheder mad (forudsat at hun altid sagde at du skulle spise 4-5 heh)

men efter min mening er det en hestedosis, jeg har Hans Majestæt Zhor de overvældende 13-14 enheder om dagen. når der er meget kort, og der er lidt længe, ​​er der ingen sådan effekt

her på væggen for et par uger siden så jeg en besked om, at vægtforøgelsen kommer mere præcist fra store doser af en kort en og derfor er det nødvendigt at skifte mod den lange

Wikipedia i artiklen "insulinbehandling" angiver, at længden skal være 40-50% af den daglige dosis

så jeg er forvirret allerede

  • jag7677
  • 26. marts 2015
  • 15:24

Dette er første gang, jeg har hørt om en sådan inkompetent læge. Til pigen og ikke ser 20-30 lang. Friske mænd har mange mindre og meget mindre, jeg har 6 måltider om dagen. Det er bedre at kontrollere basen mod sultens baggrund, spis ikke noget i nogen tid (jeg så baggrunden i en halv dag), eller hvis det i det mindste er uudholdeligt at forsøge at spise kun kulhydrater på inspektionsdagene. Og 4 timer efter indsprøjtningen af ​​et kort måltid, lav en 1-2 timers pause og se dynamikken i SC

  • waveform200003
  • 26. marts 2015
  • 17:15

Jag7677, 6. Gør mig og den 15 !! Det er nok derfor, at vægten vokser..

Noget gik naturligvis forkert med mig.

  • whittle199207
  • 26. marts 2015
  • 18:48

Folk så meget som muligt, er der allerede voksende vægt kun fra mad, og her insulin.

  • patriotic2
  • 26. marts 2015
  • 19:48

Jeg sidder på det, og jeg kan ikke blive bedre, jeg kan bestemt ikke spise rigtigt, men sukker er ikke højere end 10

  • waveform200003
  • 26. marts 2015
  • 20:55

whittle199207, men med det. insulin-anabolske, sænker katabolisme, fremmer et sæt fedt og muskler (hvis du har pp og sport) masse. insulin overdosis gør vægttab næsten umuligt

  • whittle199207
  • 26. marts 2015
  • 20:56

waveform200003, ja, duck er overskydende insulin med mad, hvis din kost er afbalanceret og ikke kun pasta med ruller, hvorfor har du brug for insulindosering?

  • waveform200003
  • 26. marts 2015
  • 21:05

Whittle199207, begrebet "overdosis" for hver organisme dens

Jeg har 40 enheder om dagen meget

og nogen 60 spiser op og bliver ikke fede

Jeg har ikke spist macaroni og brød i lang tid, jeg har endda glemt smagen, men der sker stadig en overdosis: indtil du tager morgensukken, mens den elendige morgenfølsomhed er overvundet, så er der en skovl på egern. her er du - i et par timer allerede 15-20 enheder kort

  • jag7677
  • 26. marts 2015
  • 22:06

whittle199207, hvordan er overskydende insulin forbundet med mad?

  • stør
  • 26. marts 2015
  • 22:34

waveform200003, er du på en protein kost eller noget?

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 05:05

waveform200003, 15-20 enheder at bringe sukker ned, er det virkelig meget?

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 05:08

waveform200003, hvorfor banker du dig om morgenen, efter at du sover, går du højt efter morgenmaden?

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 05:09

jag7677, direkte, hvis du kun har kulhydrater i ukontrollerede mængder, så vil du have en særlig overdosis insulin

  • jag7677
  • 27. marts 2015
  • 06:26

whittle199207, En overdosis af insulin er, når mad eller insulin baggrunden kommer mere end du har brug for.

Du kan spise en gulerod og prikke 10 af en novorapid - dette er en overdosis, fordi du først fanger en hypo og derefter hyperglykæmi

Og du kan fortære kagen, prikke 25 mad og komme til at træne i SC = 12, og det bliver en mangel.

Som sådan er en tilladt mængde insulin pr. Dag eller til 1 injektion ikke sket, det er den rigtige dosis eller ikke den rigtige

  • waveform200003
  • 27. marts 2015
  • 06:35

Stærke, nej, på en afbalanceret, bare alle kulhydrater, brød, grøntsager og lidt mælk

  • waveform200003
  • 27. marts 2015
  • 06:37

whittle199207, efter at have sovet højt, bankede vittigheder om 6 om morgenen. Jeg har morgenmad til 2-3 heh, sukker er højt igen

  • stør
  • 27. marts 2015
  • 06:48

waveform200003, okay, selv om der ikke er lidt afbalanceret her. Højt efter hvorfra? Lille forlænget? - så er det klart, at du vil være vanskelig i en kort stund i løbet af dagen.

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 06:55

Jag7677, jeg forstår ikke, hvad du vil bevise for mig, maden og inulinen er ikke sammenkoblet, en mand kalder 10 til en gulerod, der er tull.

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 06:56

waveform200003, kan den berygtede morgen morgen syndrom?! Jeg måtte gå i seng med et normalt sukker, vågne op med et kæmpe sukker, målt det om natten, det viste sig mellem 4 og 5 om morgenen var der en kraftig stigning.

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 06:59

jag7677, jeg har sådanne bekendtskaber, de spiser alt, giver mig forfærdelige doser insulin osv., de bliver fede alligevel

  • jag7677
  • 27. marts 2015
  • 08:51

Whittle199207, jeg vil ikke bevise noget for dig, jo mere at bevise, at du ikke bliver fed af mad, fordi jeg er enig med dig. Men jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke forstår at spise en stor mængde kulhydrater. Jeg siger dette som 30 og 40 enheder (betinget ) dette er ikke en overdosis, hvis det ikke medførte hypoglykæmi og førte til den oprindelige værdi af SC, skal dosen være korrekt, og hvis den følges, så lad forfatteren spise disse kulhydrater så meget som han vil

  • whittle199207
  • 27. marts 2015
  • 08:52

jag7677, siger jeg, at du ikke kan spise store mængder af kulhydrater, hvis du ønsker at tabe sig, og det er et mål for sundheden i andre tilfælde))

Injektionsopløsning Levemir 100 U / ml til subkutan administration. Sprøjtepenne (insulin detemir) - anmeldelse

Insulin, hvilken gravid bør ikke være bange.

Min Gud, min Gud, for at høre diagnosen "Diabetes", og selv næsten den sidste måned af graviditeten for mig var meget, meget skræmmende. Ja, selv når du er ordineret såkaldt insulin, som du læser om på internettet og finder sådanne anmeldelser. det hår står på ende, tårer strømmer. Og det vigtigste er skræmmende, ikke for mig selv, men for barnet. Så, min kære, jeg vil forsikre dig om, da det viste sig at der ikke er noget galt med det. Bare vores bugspytkirtlen besluttede at få lidt hvile..))) og for sit arbejde har du brug for et hormon - Insulin.

Levemir (eller med andre ord Detemir) er ordineret til gravide kvinder. Jeg blev ordineret med en dosis på 6, derefter gradvist tilsat og nået 10.

Dispenser bekvemt sat på højre tsiferku og alle. Jeg havde også en sprøjte uden en nål, jeg købte dem separat. Total sprøjtepen indeholder 300 enheder, hvilket er nok nok en måned til brug, hvis du sætter 10.

Levemir er et langtidsvirkende insulin, jeg lægger det om natten, da jeg havde det højeste sukker om morgenen. Og jeg målte det ved hjælp af en glucometer, her er et link til det https://irecommend.ru/content/glyukometr-arkray-gl.

Jeg sætter et skud i benet, så det er mere bekvemt for mig, det er umuligt i maven, men på en eller anden måde forsøgte jeg ikke i skulderen. Jeg vil fortælle dig med det samme, at mine hænder rystede i en uge, så selv jeg brækkede en nål, fordi jeg ikke var i mit ben, rystede jeg min hånd meget hårdt og trak injektionen ud af vejen, ærligt jeg ved ikke, hvordan det skete. En anden, jeg holder den i køleskabet. )))

Så bør du ikke være bange for det, men jeg synes jeg skal bruge den. Så hvad jeg rådgiver. Men det er min mening, alle har deres valg. Mange tak til dig.

Insulin Levemir - beskrivelse og funktioner.

Levemir FlexPen er en analog af humaninsulin og har en hypoglykæmisk effekt. Levimir fremstilles ved ekstraktion af rekombinant DNA ved anvendelse af Saccharomyces cerevisiae.

Det er en opløselig basalanalog af humant insulin med en langvarig virkning og en flad aktivitetsprofil, meget mindre variabel i sammenligning med insulin glargin og isophan-insulin.

Den langvarige virkning af dette lægemiddel skyldes det faktum, at insulin detemirmolekyler har evnen til selvforening på injektionsstedet og også binder til albumin ved at kombinere med sidekæden af ​​fedtsyrer.

Insulindetemir når perifere målvæv langsommere end isophan insulin. En sådan kombination af mekanismerne med forsinket omfordeling gør det muligt at opnå en mere reproducerbar absorptionsprofil og virkningen af ​​Levemir Penfill end isophan-insulin.

Når det binder sig til bestemte receptorer på den cytoplasmatiske membran i celler, udgør insulin et specielt kompleks, der stimulerer syntesen af ​​en række nødvendige enzymer inde i celler, såsom hexokinase, glycogensyntase, pyruvatkinase og andre.

vidnesbyrd

Hovedindikationen for brug af Levemir FlexPen er diabetes.

Kontraindikationer

Insulin bør ikke ordineres med øget individuel følsomhed over for insulin detemir eller til en hvilken som helst anden bestanddel, der er en del af.

Levemir FlexPen anvendes ikke til børn under 6 år, da der ikke er foretaget kliniske forsøg på små børn.

Dosering og administration

For Levemir bruger FlexPen en subkutan administrationsvej. Dosis og antal injektioner bestemmes individuelt for hver enkelt individ.

Ved udpegelse af lægemidlet sammen med sukkerreducerende midler til oral indgivelse anbefales det at anvende det en gang dagligt i en dosering på 0,1-0,2 U / kg eller 10 U.

Hvis dette lægemiddel anvendes som en komponent i basis-bolus-regimet, er det ordineret afhængigt af patientens behov 1 eller 2 gange om dagen. Hvis en person skal bruge insulin to gange for at opretholde et optimalt niveau af glukose, kan aftendosis administreres i løbet af middagen eller før sengetid eller efter 12 timer efter morgeninjektionen.

Injektion af Levemere Penfill injiceres subkutant i skulderen, den forreste abdominalvæg eller lårområdet, mere information om, hvordan du smutter insulin i diabetes, kan du finde på vores hjemmeside. Selvom injektionen er udført i samme del af kroppen, skal injektionsstedet ændres.

Dosisjustering

Patienter i alderdommen eller i nærværelse af nedsat nyre- eller leverinsufficiens bør justeres dosis af dette lægemiddel, som ved brug af andet insulin. Prisen ændres ikke.

Dosen af ​​insulin detemir bør vælges individuelt med omhyggelig overvågning af glukose i blodet.

Doseringen bør også tages op til fornyet overvejelse med patientens øgede fysiske aktivitet, tilstedeværelsen af ​​samtidige sygdomme eller ændring af hans sædvanlige kost.

Overgang fra andre insulinpræparater

Hvis det blev nødvendigt at overføre patienten fra længerevarende insuliner eller medicin med en gennemsnitlig varighed til Levemir FlexPen, kan det være nødvendigt at ændre tidsplanen for administration samt dosisjustering.

Som ved brug af andre lignende lægemidler er det nødvendigt at omhyggeligt overvåge indholdet af glucose i blodet under selve overgangen og i de første par uger efter brug af det nye lægemiddel.

I nogle tilfælde er det også nødvendigt at revidere samtidig hypoglykæmisk behandling, for eksempel doser af oral medicin eller dosering og tidspunkt for administration af kortvirkende insulinpræparater.

Brug under graviditet og amning

Der er ikke meget klinisk erfaring med Levemir FlexPen i perioden med fødsel og amning. I undersøgelsen af ​​reproduktiv funktion hos dyr blev der ikke fundet nogen forskel i embryotoksicitet og teratogenicitet mellem humant insulin og insulin detemir.

Hvis en kvinde har diabetesdiagnose, er der behov for omhyggelig overvågning både i planlægningsfasen og i hele graviditetsalderen.

I første trimester falder behovet for insulin normalt og stigninger i efterfølgende perioder. Efter fødslen kommer normalt behovet for dette hormon hurtigt til det indledende niveau, hvilket var før graviditeten.

Under amning kan en kvinde have brug for en korrektionsdiæt og insulindosering.

Bivirkninger

Som regel er bivirkninger hos personer, der bruger lægemidlet Levemir FlexPen, direkte afhængige af dosis og er resultatet af insulinets farmakologiske virkning.

Den mest almindelige bivirkning er hypoglykæmi. Det forekommer i tilfælde af indførelse af for store doser af lægemidlet, der overstiger kroppens naturlige behov for insulin.

Kliniske undersøgelser har vist, at ca. 6% af patienterne, der behandles med Levemir FlexPen, udvikler alvorlig hypoglykæmi, der kræver andre menneskers hjælp.

Reaktioner med indførelsen af ​​lægemidlet på injektionsstedet ved brug af Levemir FlexPen observeres meget oftere end ved behandling med humaninsulin. Dette manifesteres af rødme, betændelse, hævelse og kløe, blå mærker på injektionsstedet.

Typisk er sådanne reaktioner ikke af udpræget art og er midlertidigt til stede (forsvinder ved fortsat behandling i flere dage eller uger).

Udviklingen af ​​bivirkninger hos patienter, der behandles med dette lægemiddel, forekommer i ca. 12% af tilfældene. Alle bivirkninger forårsaget af lægemidlet Levemir FlexPen er opdelt i følgende grupper:

  1. Metabolske lidelser og spiseforstyrrelser.

Hypoglykæmi forekommer oftest med følgende symptomer:

  • koldsved;
  • forøget træthed, træthed, svaghed;
  • bleg hud;
  • angst;
  • nervøsitet eller tremor
  • nedsat koncentration og desorientering;
  • stærk følelse af sult
  • hovedpine;
  • synshandicap
  • øget hjertefrekvens.

Ved alvorlig hypoglykæmi kan patienten miste bevidstheden, han begynder at få kramper, midlertidige eller irreversible forstyrrelser kan forekomme i hjernen, og døden er mulig.

  1. Reaktioner på injektionsstedet:
  • rødmen, kløe og hævelse på injektionsstedet forekommer ofte. Normalt er de midlertidige i naturen og med fortsat behandling passerer de;
  • lipodystrofi - forekommer sjældent, kan begynde på grund af, at reglen om at ændre administrationsstedet inden for et område ikke overholdes;
  • hævelse kan forekomme i de tidlige stadier af insulinbehandling.

Alle disse reaktioner er normalt midlertidige.

  1. Ændringer i immunsystemet - hududslæt, elveblest og andre allergiske reaktioner kan undertiden forekomme.

Dette er en konsekvens af generaliseret overfølsomhed. Andre symptomer omfatter svedtendens, angioødem, kløe, gastrointestinale lidelser, vejrtrækningsbesvær, blodtryksfald og hurtig hjerteslag.

Manifestationer af generel hypersensitivitet (anafylaktiske reaktioner) kan medføre en risiko for patientens liv.

  1. Synsforstyrrelse - i sjældne tilfælde kan diabetisk retinopati eller brydningsfejl forekomme.

Særlige instruktioner

Levemir FlexPen har en forlænget virkning og er en opløselig basal analog af insulin, har en forudsigelig flad aktivitetsprofil.

I modsætning til andre lignende lægemidler forårsager Levemir Penfill ved intensiv behandling ikke en stigning i kropsvægten.

Når du bruger dette værktøj, er risikoen for at udvikle nathypoglykæmi meget mindre end for andre insuliner. Levemir FlexPen tillader bedre kontrol med glykæmi end med isophan-insulin (baseret på bestemmelse af fastende glukose i plasma).

Når behandlingen afbrydes, eller når der ikke anvendes tilstrækkelige doser af lægemidlet (især til diabetes mellitus af den første type), kan hyperglykæmi udvikle sig såvel som diabetisk ketoacidose. Normalt udvikles de første tegn på hyperglykæmi gradvist over en periode på flere timer til flere dage. Disse manifestationer omfatter:

  • følelse af tørst;
  • hyppig vandladning
  • opkastning, kvalme
  • døsighed;
  • tør mund
  • tørhed og rødme i huden
  • tab af appetit
  • lugte af acetone fra munden.

Hvis du ikke træffer passende foranstaltninger, kan du i diabetes mellitus af den første type føre til diabetisk ketoacidose og være dødelig.

Med for høje doser af insulin, som ikke opfylder kroppens behov, samt en uplanlagt stigning i fysisk aktivitet eller hoppe over et enkelt måltid, kan hypoglykæmi begynde.

Lægen skal altid informere patienter om, at de typiske symptomer, der tyder på hypoglykæmi, kan ændre sig efter kompensation for kulhydratmetabolisme (for eksempel ved intensiv behandling med insulin). De sædvanlige tegn på prækursorer med langvarig behandling af diabetes kan være fraværende.

Kroppens behov for insulin kan øges med samtidige sygdomme, især infektiøse og i nærvær af feber.

Hvis patienten skal overføres til en anden type eller lægemiddel af insulin fra et andet firma, skal dette kun ske under en streng læge.

Ændring af fabrikanten, ændring af koncentrationen, type lægemiddel (human, dyr, human insulin analog), type, produktionsmetode (insulin af animalsk oprindelse eller opnået ved genteknologi) - alt dette kan kræve dosisjustering.

Når du skifter til Levemir FlexPen behandling, kan patienten muligvis genberegne dosen sammenlignet med de insulinpræparater, han tidligere brugte.

Dosisjustering kan kræves umiddelbart efter den første injektion af lægemidlet eller i de første uger eller måneder fra starten af ​​behandlingen.

Insulinlægemidlet Levemir FlexPen kan ikke indgives intravenøst, da det kan forårsage alvorlig hypoglykæmi. Når der anvendes insulin injektionssprøjter intramuskulært, absorberes lægemidlet hurtigere end ved subkutane injektioner.

Hvis Levemir FlexPen insulin blandes med andre insulinpræparater, kan effekten af ​​et eller begge midler ændre sig.

Når dette lægemiddel blandes, for eksempel med insulin aspart (en analog af kortvirkende insulin), ændres handlingsprofilen mod et fald og forsinkelse i den maksimale effekt sammenlignet med den separate indgivelse af disse lægemidler.

Levemir FlexPen insulin kan ikke anvendes i insulinpumper.

overdosis

Det er ikke blevet fastslået, hvad en bestemt dosis kan forårsage en overdosis af insulin, men når der gives for meget til en bestemt person, kan hypoglykæmi gradvist begynde.

Med en mild grad af denne tilstand kan patienten klare sig selv ved at indtage fødevarer med højt indhold af kulhydrater såvel som at tage glukose eller sukker. Derfor skal patienter med diabetes altid have cookies, slik, sukker eller frugtsaft.

Ved alvorlig hypoglykæmi og patientens bevidsthed er det nødvendigt for ham at injicere glucagon intramuskulært eller subkutant i en dosis på 0,5 til 1 mg (dette skal gøres af en kyndig person) eller foretage en intravenøs infusion af glucoseopløsning (kun medicinske fagfolk er tilladt).

Intravenøs administration af dextrose er også indiceret, hvis personen ikke vender tilbage til bevidsthed 10 til 15 minutter efter injektionen af ​​glucagon. For at forhindre gentagelse af hypoglykæmi efter genskabelse af bevidstheden, skal du tage kulhydratfødevarer.

opbevaring

Insulin bør opbevares i køleskab ved en temperatur på +2 til +8 grader, du kan ikke lægge den ved fryseren og fryse den.

Du behøver ikke at opbevare den brugte sprøjtepen, ligesom den er bærbar som ekstraudstyr, i køleskabet, den kan opbevares ved en temperatur ikke højere end 30 grader i 6 uger. Efter brug skal håndtaget beskyttes mod lys med en beskyttelsesdæksel.

Hold stoffet utilgængeligt for børn.

Levemir ® FlexPen ®: anmeldelser

Det officielle websted for koncernen Radar ®. Den vigtigste encyklopædi af narkotika og apotek varer rækkevidde af det russiske internet. Lægemiddelbogen Rlsnet.ru giver brugerne adgang til vejledning, priser og beskrivelser af lægemidler, kosttilskud, medicinsk udstyr, medicinsk udstyr og andre varer. Farmakologisk referencebog indeholder information om sammensætning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikationer for anvendelse, kontraindikationer, bivirkninger, lægemiddelinteraktioner, anvendelsesmåde for lægemidler, farmaceutiske virksomheder. Lægemiddelbogen indeholder priserne på lægemidler og varer fra det farmaceutiske marked i Moskva og andre byer i Rusland.

Overførslen, kopiering, distribution af information er forbudt uden tilladelse fra LLC RLS-Patent.
Når der henvises til informationsmaterialer, der er offentliggjort på webstedet www.rlsnet.ru, henvises der til informationskilden.

Vi er i sociale netværk:

© 2000-2018. REGISTRERING AF MEDIA RUSLAND ® RLS ®

Alle rettigheder forbeholdes.

Kommerciel brug af materialer er ikke tilladt.

Oplysninger beregnet til sundhedspersonale.

Diabetes og alt om det!

Nyheder om diabetesens verden, nye udviklinger, produkter.

Levemir Flekspen

Levemir Flekspen

Meddelelsen fra MARIANNA "15.09.2008, 10:42

Torim Post »09/15/2008, 12:45

Nå, Duc, selvfølgelig. Hvad er Novo-Faynovskiy, at mikrofinal nåle er placeret af fabrikanter som engangsbrug. Hår til rengøring (jeg har glemt, hvordan de kalder navne) er ikke tilgængelige.

zyzh Jeg huskede, de kalder navne mandrin.

Lida-meddelelsen "15.09.2008, 15:05

Meddelelsen fra MARIANNA "15.09.2008, 16:33

Ilan's message "09/15/2008, 18:15

Meddelelse fra DiSi »16.09.2008, 14:53

The Lida Message »09/16/2008, 5:20 pm

Tæppernes tilstoppelse er ikke på grund af flexs, men på grund af Levemir tror jeg. Novorapid spilder ikke noget.

Marianna, og hvad selskab nåle?
Her er det måske ikke stor størrelse, men et firma, selv om Novo-fil er mere indfødt i flexs, men BD-shny Microfines bliver ikke tilstoppet i mig (jeg bruger kun 5mm).

Jeg læste mange negative anmeldelser om flexs, men jeg deler dem ikke helt. Jeg havde ingen problemer med dem. Jeg kan godt lide dem, de er mindre og lettere end NovoPenov. Jeg er enig i, at forvirring ikke er det værd, og hvis du også køber NovoPens specifikt
Ouch! Vigtigst er det, at bøjningsværdierne har glemt: det forbliver ikke efter injektionen af ​​disse dumme dråber på nålen, i NovoPen fik de bare...

Re: Levemir Flekspen

Meddelelsen ANATOLIY »16.09.2008, 22:48

Re: Levemir Flekspen

SANhist besked "16-09-2008, 23:00

Jeg havde hans bøjninger. Må ikke tilstoppe. Men nåle var 12.

Re: Levemir Flekspen

Helt det samme. Og med bøjninger vil problemet snart blive lagt ud i et særskilt emne med fotos, nogle få brudte stempler er akkumuleret, med stemplerne flyve væk.

Meddelelse MARIANNA "09/17/2008, 8:43

Meddelelse Yur »09/17/2008, 9:50

SANhist besked "09/17/2008, 10:05

Meddelelse MARIANNA »09/17/2008, 10:54

Meddelelse ANATOLIY »09/17/2008, 11:19

The Lida Message »09/17/2008, 2:31 pm

Tilsyneladende er sådanne egenskaber givet af nogle Levemir-egenskaber + nogle andre omstændigheder, som kan være:

1. Defekt af en specifik flex (batches of flexs). For at kontrollere, skal du skrælle det og omarrangere det i en novopen med et plastikstykke fra en gammel penfil eller omhyggeligt afskåret en tråd med en tråd (sammen med bøjler) og indsæt den i en novopen.

2. Nogle opbevarings- / bæredygtige betingelser. Jeg bærer altid nålen.

Insulin Levemir - vejledning, dosering, pris

Det er ingen overdrivelse at sige, at med indkomsten af ​​insulinanaloger er en ny æra begyndt i diabetikernes liv. På grund af deres unikke struktur tillader de langt mere succes end tidligere at kontrollere blodglukose. Insulin Levemir er en af ​​repræsentanterne for moderne stoffer, en analog af det basale hormon. Det forekom relativt for nylig: i Europa i 2004, i Rusland to år senere.

Vigtigt at vide! En nyhed, der anbefales af endokrinologer til den permanente overvågning af diabetes! Kun brug for hver dag. Læs mere >>

Levemir har alle funktionerne i ideel langt insulin: det virker jævnt, uden toppe i 24 timer, reducerer nathøjt hypoglykæmi, bidrager ikke til vægtøgning hos patienter, hvilket er særligt vigtigt for type 2 diabetes. Dens handling er mere forudsigelig og mindre afhængig af en persons individuelle egenskaber end NPH-insulin, derfor er det meget lettere at vælge dosis. Kort sagt, dette lægemiddel bør se nærmere på.

Kort vejledning

Levemir - hjernebarnet fra det danske firma Novo Nordisk, kendt for sine innovative værktøjer til diabetes. Lægemidlet har succesfuldt bestået adskillige undersøgelser, herunder hos børn og unge under graviditeten. Alle af dem bekræftede ikke kun Levemirs sikkerhed, men også større effektivitet end de tidligere anvendte insuliner. Sukkerkontrol er lige så vellykket i type 1 diabetes og under forhold med mindre behov for hormon: i type 2-diabetes i starten af ​​insulinbehandling og i svangerskabsdiabetes.

Kort information om udarbejdelsen af ​​brugsanvisningen:

Levemir danner let komplekse insulinforbindelser, hexamerer, bindes til proteiner på injektionsstedet, så dets frigivelse fra subkutant væv er langsomt og jævnt. Lægemidlet er uden topkarakteristika for Protafan og Humulin NPH.

Ifølge fabrikanten er Levemirs virkning endnu jævnere end hovedkonkurrenten fra samme gruppe insulin - Lantus. Med hensyn til driftstid overgår Levemir kun det mest moderne og dyre stof Tresiba, der også er udviklet af Novo Nordisk.

  • hvis du er allergisk over for insulin eller hjælpekomponenter i opløsningen
  • til behandling af akutte hyperglykæmiske tilstande
  • i insulinpumper.

Lægemidlet indgives kun subkutant, intravenøs administration er forbudt.

Undersøgelser hos børn yngre end to år er ikke blevet gennemført, så denne kategori af patienter er også nævnt i kontraindikationer. Ikke desto mindre er dette insulin ordineret og meget små børn.

Afslutning af anvendelsen af ​​Levemir eller gentagen administration af utilstrækkelig dosis fører til alvorlig hyperglykæmi og ketoacidose. Dette er især farligt med type 1 diabetes. Overskridende doser, hoppe over måltider, uregistrerede belastninger er fyldt med hypoglykæmi. Med forsømmelse af insulinbehandling og den hyppige veksling af episoder med høj og lav glukose udvikler komplikationer af diabetes mellitus hurtigst muligt.

Behovet for Levemir øges med sport, under sygdom, især med høj feber, under graviditeten, fra og med anden halvdel. Dosisjustering er nødvendig for akut inflammation og forværring af kronisk.

Vejledningen anbefales til type 1 diabetes til at producere en individuel dosisberegning for hver patient. Med type 2 sygdom starter dosisudvælgelsen fra 10 enheder Levemir pr. Dag eller 0,1-0,2 enheder pr. Kg, hvis vægten er signifikant forskellig fra gennemsnittet.

I praksis kan dette beløb være overdrevent, hvis patienten klæber til en low-carb diæt eller er aktivt involveret i sport. Derfor er det nødvendigt at beregne dosen af ​​langt insulin ved hjælp af specielle algoritmer, idet der tages hensyn til glykæmi over flere dage.

Om nuancerne af Levemir ansøgning

Levemir har et arbejdsprincip, der ligner andre insulinanaloger, indikationer og kontraindikationer. Den væsentligste forskel er tidspunktet for handling, dosering, det anbefalede injektionsskema for forskellige grupper af patienter med diabetes.

Hvilken virkning insulin Levemir

Levemir er et langt insulin. Det varer længere end traditionelle stoffer - en blanding af humant insulin og protamin. Med en dosis på ca. 0,3 enheder. pr. kilo af lægemidlet virker 24 timer. Jo mindre den krævede dosering er, desto kortere er arbejdstiden. Hos diabetespatienter, der har lav carb-diæt, kan behandlingen slutte efter 14 timer.

Lang insulin kan ikke bruges til at korrigere blodglukose i løbet af dagen eller før sengetid. Hvis der opdages forhøjet sukker om aftenen, er det nødvendigt at lave en korrigerende kortinsulinuddannelse, og efter at den har introduceret et langt hormon i den foregående dosis. Det er umuligt at blande insulinanaloger af forskellig varighed i en sprøjte.

Udgivelsesformer

Insulin Levemir i et hætteglas

Levemir FlexPen og Penfill adskiller sig kun i form, stoffet i dem er identisk. Penfill er patroner, der kan indsættes i en sprøjtepen eller til at trække insulin fra dem med en standard insulin sprøjte. Levemir FlexPen - Fyldt producent af sprøjtepenne, der anvendes indtil opløsningen er forbi. Genopfyld dem kan det ikke. Penner giver dig mulighed for at indtaste insulin i 1 enhed trin. De skal separat købe NovoFine nåle. Afhængigt af tykkelsen af ​​det subkutane væv vælges især tynd (diameter 0,25 mm) længde 6 mm eller tynd (0,3 mm) 8 mm. Prisen på en pakke på 100 nåle er ca. 700 rubler.

Levemir FlexPen er velegnet til patienter med en aktiv livsstil og mangel på tid. Hvis behovet for insulin er lille, vil et trin på 1 enhed ikke give dig mulighed for at indsamle den ønskede dosis nøjagtigt. Til sådanne personer anbefales Levemir Penfill i kombination med en mere præcis sprøjtepen, for eksempel NovoPen Echo.

Korrekt dosering

Levemir dosis anses for korrekt, hvis ikke kun sukker på tom mave, men også glyceret hæmoglobin ligger inden for det normale område. Hvis kompensationen for diabetes ikke er tilstrækkelig, kan du ændre mængden af ​​lang insulin hver tredje dag. For at bestemme den nødvendige korrektion anbefaler fabrikanten at tage en gennemsnitlig sukker på tom mave, de sidste 3 dage er involveret i beregningen.

Injektionsregime

  1. Med type 1 diabetes anbefaler instruktionen administration af insulin to gange om dagen: efter at være vågnet og før sengetid. En sådan ordning giver bedre kompensation for diabetes end en engang. Doserne beregnes separat. Til morgen insulin - baseret på fastedags sukker, til aften sukker - baseret på dets natlige værdier.
  2. Med type 2 diabetes er det muligt at administrere både en og to gange om dagen. Undersøgelser viser, at i starten af ​​insulinbehandling er en injektion pr. Dag tilstrækkelig til at nå målet sukker niveau. En enkeltdosis kræver ikke en forøgelse af den beregnede dosis. Ved langsigtet diabetes er det mere rationelt at injicere langt insulin to gange om dagen.

Brug til børn

For at tillade brug af Levemir blandt forskellige grupper af befolkningen er der behov for omfattende forskning med frivillige. For børn under 2 år er dette forbundet med mange vanskeligheder, derfor brugsanvisningen og der er en aldersgrænse. Situationen ligner andre moderne insuliner. På trods af dette anvendes Levemir med succes til babyer op til et år gammel. Behandling for dem er lige så vellykket som hos ældre børn. Ifølge forældrene er der ingen negativ effekt.

Det er nødvendigt at skifte til Levemir fra NPH insuliner, hvis:

  • sukker fastende ustabil,
  • hypoglykæmi observeres om natten eller sent på aftenen,
  • barnet er overvægtigt.

Sammenligning af Levemir og NPH-insulin

I modsætning til Levemir har alle insuliner med protamin (Protafan, Humulin NPH og deres analoger) en udtalt maksimal virkning, hvilket øger risikoen for hypoglykæmi, der er sukkerspring i løbet af dagen.

Levemirs beviste fordele:

  1. Har en mere forudsigelig virkning.
  2. Reducerer sandsynligheden for hypoglykæmi: tunge med 69%, natten med 46%.
  3. Forårsager mindre vægtøgning med type 2-diabetes: i 26 uger hos patienter på Levemir-vægten stiger vægten med 1,2 kg hos diabetikere på NPH-insulin med 2,8 kg.
  4. Regulerer følelsen af ​​sult, hvilket fører til et fald i appetitten hos patienter med fedme. Diabetikere på Levemir indtager et gennemsnit på 160 kcal / dag mindre.
  5. Forhøjer udskillelsen af ​​GLP-1. Med type 2-diabetes fører dette til øget syntese af eget insulin.
  6. Det har en positiv effekt på vand-salt metabolisme, hvilket reducerer risikoen for hypertension.

Den eneste ulempe ved Levemir sammenlignet med NPH-præparater er dens høje omkostninger. I de senere år har han været med på listen over vigtige lægemidler, så diabetikere kan få det gratis.

analoger

Levemir er et relativt nyt insulin, så det har ikke billige generiske midler. Det nærmeste med hensyn til egenskaber og virkningsvarighed er stoffer fra gruppen af ​​lange insulinanaloger - Lantus og Tujeo. Skift til et andet insulin kræver dosis omberegning og uundgåeligt fører til en midlertidig forringelse af kompensationen af ​​diabetes mellitus. Derfor er det kun nødvendigt at skifte medicin af medicinske grunde, for eksempel hvis du er overfølsom.

Levemir eller Lantus - hvilket er bedre

Fabrikanten afslørede fordelene ved Levemir sammenlignet med hovedkonkurrenten - Lantus, som han med glæde rapporterede i instruktionerne:

Lider du af højt blodtryk? Vidste du, at hypertension forårsager hjerteanfald og slagtilfælde? Normaliser dit tryk med. Læs udtalelsen og tilbagemelding om metoden her >>

  • insulin handling er mere konsekvent;
  • Lægemidlet giver mindre vægtforøgelse.

Ifølge vurderinger er disse forskelle næsten umærkelige, så patienterne foretrækker lægemidlet, hvis opskrift er lettere at opnå i denne region.

Den eneste væsentlige forskel, der er vigtig for patienter, der fortyder insulin: Levemir tolererer blanding med saltopløsning, og Lantus taber delvist dets egenskaber, når den er fortyndet.

Graviditet og Levemir

Levemir påvirker ikke fostrets udvikling, og det kan derfor bruges af gravide, også personer med svangerskabsdiabetes. Dosis af lægemidlet under graviditeten kræver hyppig tilpasning og bør vælges sammen med lægen.

I tilfælde af type 1-diabetes forbliver patienterne i samme periode, hvor de bærer et barn, på samme lange insulin, som de modtog tidligere, kun dets doseringsændringer. Skift fra NPH til Levemir eller Lantus er ikke nødvendigt, hvis sukker er normalt.

Med svangerskabsdiabetes kan i nogle tilfælde normal glykæmi opnås uden insulin udelukkende på kost og fysisk uddannelse. Hvis sukker ofte hæves, er insulinbehandling nødvendig for at forhindre føtal fetopati i fosteret og ketoacidose hos moderen.

anmeldelser

Det overvældende antal patientanmeldelser af Levamir er positive. Ud over at forbedre glykæmisk kontrol bemærkede patienterne brugervenlighed, fremragende tolerance, hætteglas af høj kvalitet og penne, tynde nåle, som tillader smertefrie injektioner. De fleste diabetikere hævder, at hypoglykæmi på dette insulin er mindre almindeligt og svagere.

Negative anmeldelser er sjældne. De kommer hovedsagelig fra forældre til babyer med diabetes og kvinder med svangerskabsdiabetes. Disse patienter kræver reducerede insulindoser, så Levemir FlexPen er ubelejligt for dem. Hvis der ikke er noget alternativ, og kun sådant lægemiddel kan opnås, skal diabetikere bryde patronerne ud af en engangs sprøjtepen og overføre dem til en anden eller injicere dem med en sprøjte.

Levemir-effekten forringes kraftigt 6 uger efter åbningen. Patienter med lavt behov for langt insulin har ikke tid til at bruge 300 enheder af lægemidlet, så balancen skal smides væk.

Sørg for at lære! Tænk piller og insulin er den eneste måde at holde sukker under kontrol? Det er ikke sandt! Du kan selv sørge for dette ved at starte. læs mere >>

Om Os

Lægemidlet Duphaston (Duphaston) er et tabletteret værktøj, der i vid udstrækning anvendes til behandling af kvindelige problemer i reproduktionssystemet. Det er helt sikkert for patienter og har næsten ingen bivirkninger.